Αθλητισμός

Α1 Γυναικών: Σήμερα η απονομή του τίτλου στον Παναθηναϊκό!

basket-pao-1200x675-1.jpg

Α1 Γυναικών: Σήμερα η απονομή του τίτλου στον Παναθηναϊκό!

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Μετά από μερικούς μήνες, συγκεκριμένα τρεις, καθυστέρησης τελικά οι παίκτριες του Παναθηναϊκού θα γευτούν τη χαρά του τίτλου που κατέκτησαν, καθώς θα έχουν την ευκαιρία το απόγευμα της Τετάρτης (8/9) να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο του πρωταθλητή. Να θυμίσουμε πως οι πράσινες είχαν επικρατήσει στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα με break, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια προχώρησαν σε ενστάσεις στο ΑΣΕΑΔ με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η καθυστέρηση.

Ο Ολυμπιακός θεώρησε αντικανονική τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς και γι’ αυτό προχώρησε σε ενστάσεις. Ωστόσο μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την υπόθεση, ο Παναθηναϊκός αποφασίστηκε πως δεν έκανε κάτι το αντικανονικό κι έτσι ο τίτλος κατοχυρώθηκε στις πράσινες.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στον «Τάφο του Ινδού». Αρχικά ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Πρωτέα Βούλας. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη, για να ακολουθήσουν διάφορες βραβεύσεις από τον Ερασιτέχνη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Τέλος, μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του τίτλου στις περσινές πρωταθλήτριες Ελλάδος.