Αθλητισμός

Αγγελόπουλοι: «Αγαπημένε μας Ντούντα, μαζί σου ξεπεράσαμε τα όνειρα μας»

Ίβκοβιτς.jpg

Αγγελόπουλοι: «Αγαπημένε μας Ντούντα, μαζί σου ξεπεράσαμε τα όνειρα μας»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Οι δύο ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αποχαιρέτησαν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τον οποίο ανέφεραν ότι αποτέλεσε πατρική φιγούρα όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού και ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς.

Αναλυτικά η δήλωση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός:


«Σήμερα θρηνούμε για τον ανεπανάληπτο Nτούσαν Ίβκοβιτς. Για τον δάσκαλο, τον σοφό, τον νικητή, τον οικουμενικό. Για την πατρική φιγούρα ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού, που μέσα στο βιβλίο της ιστορίας του, υπήρξε μια από τους πιο φωτεινές, τις πιο αληθινές προσωπικότητες.

Για τον άνθρωπο που ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς και σφυρηλάτησε όσο κανείς το μέταλλο της ερυθρόλευκης φανέλας. Με απλότητα, πάθος και αξιομνημόνευτη ηρεμία, όπως οι πραγματικά μεγάλοι.

Ήταν στη Ρώμη, 24 χρόνια πριν, που ως φίλαθλοι στις εξέδρες τον είδαμε να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού στέμματος.

Ήταν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, όταν υπό τη δική του εμπνευσμένη καθοδήγηση, κάναμε ξανά τον Ολυμπιακό Βασιλιά της Ευρώπης και λίγες μέρες μετά ολοκληρώσαμε την ανεπανάληπτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας ύστερα από 15 χρόνια. Μαζί σου ζήσαμε μαγικές στιγμές που ξεπέρασαν τα όνειρά μας.

Αγαπημένε μας Ντούντα, η παρακαταθήκη σου θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Για πάντα ευγνώμονες».