Πολιτική

ALCO: Ιδού τι ψηφίζουν όσοι δεν κάνουν εμβόλιο

duyggdyjwwygd.png

ALCO: Ιδού τι ψηφίζουν όσοι δεν κάνουν εμβόλιο

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ιδού τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Για πρώτη φορά έγινε δημοσκόπηση με την πολιτική προέλευση όσων αρνούνται να εμβολιαστούν και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, επιβεβαιώνοντας όσους βγαίνουν στους δρόμους κατά του εμβολιασμού.

Η δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO που έγινε για λογαριασμό του OPEN TV και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού. Στο ερώτημα τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί τα αποτελέσματα δείχνουν… κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ!!

Συγκεκριμένα οι ανεμβολίαστοι ψηφίζουν 23% ΣΥΡΙΖΑ, έναντι μόλις 7% Νέα Δημοκρατία. Το 12% ων ανεμβολίαστων ψηφίζει Ελληνική Λύση, το 6% Χρυσή Αυγή, το 4% ΚΚΕ, το 3% το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες», μόλις το 2% ΚΙΝΑΛ και 1% ΜΕΡΑ 25. Άλλο κόμμα ψηφίζει το 13%, αποχή και λευκό το 18%, ενώ αναποφάσιστοι είναι το 11%.

Τα στοιχεία που παρουσίασε η ALCO είναι αποκαλυπτικά και οδηγούν σε πολιτικά συμπεράσματα, καθώς είναι προφανές ότι πολλοί πολίτες αντιλαμβάνονται τη… στάση τους ως πολιτική πράξη αντίστασης στην κυβέρνηση και όχι υγειονομική θέση.