Κοινωνία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Άλλο ήταν το κίνητρο για να ρίξει η Έφη το βιτριόλι στην Ιωάννα»

efi-nontas-ioanna-640x330-1.jpg

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Άλλο ήταν το κίνητρο για να ρίξει η Έφη το βιτριόλι στην Ιωάννα»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Βόμβα έριξε ο άνδρας που για πολλούς αποτέλεσε την αιτία να ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα.

Η δράστιδα είχε εμμονή με τον συγκεκριμένο άνδρα, αφού ρωτούσε συνέχεια την Ιωάννα για αυτόν και της έστελνε αρκετά συχνά μηνύματα για να μάθει αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Ο 40χρονος ωστόσο μέσω του δικηγόρου του έριξε φως στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο, δίνοντας μια νέα διάσταση για το ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο της Έφης.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας, δικηγόρος του 40χρονου, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega Χαμογέλα και Πάλι. Στις δηλώσεις αυτές προχωρά σε αποκαλύψεις, καθώς όχι μόνο αρνείται πως εκείνος ήταν το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει!

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.