Πολιτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα δημιουργήσω κόμμα»

GIANNAKOPOYLOS_MAKEDONIA.jpg

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα δημιουργήσω κόμμα»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Τον χαρακτήρισαν ακόμη και… Έλληνα Τραμπ. Τον προέτρεψαν να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Ανέδειξαν μάλιστα πως το κόμμα που θα δημιουργούσε θα έπιανε στο σημερινό πολιτικό σκηνικό 20-25%. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως δεν ασχολείται με όλα αυτά.

Μπορεί να έχει ξεκάθαρες πατριωτικές απόψεις, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να ηγηθεί σε κόμμα, πόσο μάλλον όταν σε αυτό μπορεί να παρεισφρήσουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο. Η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μόνο καλό έκανε στην κοινωνία. Από τον πατέρα του Παύλο, μέχρι τον θείο του Θανάση, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει την ευεργετική τους δράση.

Μόνο από σεβασμό σε αυτή την οικογενειακή παρακαταθήκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ούτε καν που θα σκεφτόταν να προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος που θα εκφράζει τους αρνητές του εμβολίου και τους αγανακτισμένους.

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκε πως ισχυροποιείται το ρεύμα που του ζητά να εμπλακεί ενεργά, καθώς είναι εκρηκτικός, εύπορος, κατά της παγκοσμιοποίησης, με πατριωτική ατζέντα. Αυτό που δεν υπολογίζουν κάποιοι είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έχει σχέση με κομματικούς μηχανισμούς και την πολιτική όπως περιγράφεται σήμερα στην Ελλάδα.

Ακόμη και κάποιο άλλο πρόσωπο με πολιτικά στοιχεία να έβγαινε μπροστά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα του προσέφερε ούτε το όνομα της οικογένειας, ούτε χρηματοδότηση. Είναι έξω από τις λογικές του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίσει να εκφράζει θέσεις που σε πολλές περιπτώσεις θα ταράζουν τα νερά, θα συμμετέχει σε πατριωτικές εκδηλώσεις όπως το είχε κάνει για να διατρανώσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά δεν θα γίνει υποχείριο κανενός επιδιώξει να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες στην ζωή του και αυτό έχει ξεκαθαρίσει στους δικούς του ανθρώπους και σε αυτούς που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του, όταν του έθιξαν το θέμα της δημιουργίας πολιτικού φορέα ή κόμματος.

«Δεν θα χαλάσω την υγεία μου για κανέναν. Δεν έχω φιλοδοξίες να γίνω πολιτικός και να διαδραματίσω τέτοιον ρόλο», είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος σε όσους αναζητούν… χρηματοδότη για τα σχέδιά τους.