Κοινωνία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πέντε κλήσεις σε άνδρα έκανε μόλις έριξε το βιτριόλι η Έφη

diki_vitrioli_iwanna_art.webp

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πέντε κλήσεις σε άνδρα έκανε μόλις έριξε το βιτριόλι η Έφη

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, για την περίφημη υπόθεση με το βιτριόλι. Δεν έφθανε ο «Γολγοθάς» που διαβαίνει μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα από την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, έρχεται τώρα να την αναστατώσει ο 40χρονος άνδρας που μέσω του δικηγόρου του, άφησε υπόνοιες πως μεταξύ των δύο γυναικών συμβαίνει κάτι άλλο. «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό ήταν που εξόργισε την Ιωάννα και όπως τόνισε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας: «Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη». Μάλιστα το θύμα της επίθεσης θ’ ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από τα όσα ακούστηκαν από τον συνήγορο του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής που είχε μαζί της η Έφη Κακαράντζουλα. Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας Απόστολος Λύτρας τόνισε πως «η Ιωάννα είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο. Ένα αίτημα φιλίας στο fb είχε αποδεχθεί».

Την ίδια ώρα ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε πως η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου και να μάθει γιατί η Έφη της έριξε το βιτριόλι κι αν τη βοήθησε κάποιος.

«Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του», είπε ο κ. Λύτρας. «Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος», κατέληξε ο Απ. Λύτρας.

Το παράδοξο είναι πως ο άνδρας αυτός δεν έχει δώσει κατάθεση, προκειμένου να ερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση.