Αθλητισμός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Εμφύλιος» στον Άρη, προς την έξοδο ο Μάντζιος

karipidis mantzios.jpg

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Εμφύλιος» στον Άρη, προς την έξοδο ο Μάντζιος

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Xαμός στον Άρη, μετά από δυο αγωνιστικές είναι στον βαθμό (ή στο -5), χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη παρότι ο Καρυπίδης έσκασε το καλοκαίρι 3.000.000 στην Φούλαμ για να πάρει στο Χαριλάου τον φορ Καμαρά που έχει συμβόλαιο εκατομμυρίου. Και έρχεται την Τετάρτη και ο Παναθηναϊκός...

Καμαρά, Ιτούρμπε, Χαϊροβιτς, Ενταγιέ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο όπως την περασμένη σεζόν οι Ματέο Γκαρσία, Μήτρογλου, είναι συμβόλαια πολύ πιο υψηλά από τα μέσα συμβόλαια που υπήρχαν στην ομάδα και σε παίκτες που την τελευταία 3ετία έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Άρη.

Υπάρχει ,λοιπόν, μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό, με παίκτες που θεωρούν εαυτούς αδικημένους οικονομικά από την ιδιοκτησία, τόσο συγκριτικά με τα νέα συμβόλαια που ήρθαν, όσο και επειδή στις δύσκολες εποχές, με μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, αυτοί είχαν βάλει πλάτη και πλέον δεν τους αναγνωρίστηκε! Και το πρόβλημα γίνεται σιγά, σιγά αρρώστια από την στιγμή που δεν υπάρχει το πρόσωπο εκείνο που θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και θα την κουλαντρίσει (δουλειά περισσότερο του τεχνικού διευθυντή).

Για να μην το κουράζω, οι παλιό σειρές στον Άρη αφήνουν τους καινούργιους που ήρθαν, να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά και να... εκθέτονται αφού δεν βοηθάνε τα αποτελέσματα μέχρι τώρα! Και πως να βοηθήσουν αφού υπάρχει το συγκεκριμένο κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και ο κόουτς Μάντζιος νιώθει πολύ μεγάλη πίεση γιατί λόγω των εντυπωσιακών μεταγραφών καλιεργήθηκε από τον Καρυπίδη και τα φίλια ΜΜΕ μια προσδοκία πως ο Άρης έφτιαξε ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει επι ίσοις όροις την δεύτερη θέση.

Στο δια ταύτα:

ο Άρης έχει θέμα στο εσωτερικό του αφού από την μία οι μεγάλες μισθολογικές διαφορές έχουν κάνει τους παλιούς να κοιτάνε με ...μισό μάτι τους νέους, τα 250 - 280άρια με τα 500 - 700άρια(σε χιλιάρικα) δηλαδή, με την συσπείρωση και την ενότητα να έχουν χαθεί. Και από την άλλη ο Άκης Μάντζιος είναι όντως σε...ηλεκτρική καρέκλα κι αν δεν νικήσει τον Παναθηναϊκό ίσως να μην προλάβει ούτε τον... Οκτώβριο στον πάγκο του Άρη. Περιμένει και ο Ουζουνίδης στην...γωνία (έχει υποστηρικτές στον Οργανισμό) αλλά εφόσον χαιρετήσει ο Μάντζιος ο "Κάρυ" έχει στο μυαλό του δυο ξένους κόουτς ως προτεραιότητα.