Αθλητισμός

Άρης: «Απολογηθείτε πρώτα στους οπαδούς σας»

Screenshot_2_3_0.jpg

Άρης: «Απολογηθείτε πρώτα στους οπαδούς σας»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Όπως σας αναφέραμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν προκύψει δύο σημαντικές υποθέσεις, οι οποίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο του κόσμου όσο και των ομάδων της Λίγκας. Μάλιστα ο Κυριάκος Κυριάκου τοποθετήθηκε μέσω των social media για τα δύο καυτά θέματα, αφήνοντας αιχμές σε Ολυμπιακό και Άρη.

Ωστόσο άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, η οποία λίγο μετά τη δημοσίευση του Κυριάκου Κυριάκου, φρόντισε με δική της επίσημη ανακοίνωση ν’ απαντήσει στον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά η ανακοίνωση του Άρη αφήνει αιχμές στον «Δικέφαλο του Βορρά» κι έπειτα αναφέρει πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να ενημερώσει τους οπαδούς της για ορισμένα «καυτά» θέματα που γεμίζουν με ερωτηματικά τον κόσμο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης δεν παίρνει θέση για την υπόθεση Ρόουζ και το μόνο που πράττει είναι ν’ απαντήσει στην τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Κατανοούμε την αγωνία και την πρεμούρα του Κυριάκου Κυριάκου να παρέμβει σ’ ένα θέμα που δεν αφορά την ομάδα που εκπροσωπεί, αλλά κατασκεύασαν τα ΜΜΕ, που ελέγχει η ομάδα του.

Προφανώς και αντιλαμβάνεται τι έρχεται και γι αυτό επανεμφανίστηκε. Είναι φανερό ότι επιδιώκει να κερδίσει λίγους πόντους συμπάθειας στους οπαδούς της ομάδας του, που τους τελευταίους μήνες ρωτάνε τι συμβαίνει και απαντήσεις δεν παίρνουν… Φρόνιμο θα ήταν να απολογηθεί πρώτα στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. και μετά να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα. Όσο για τα υπονοούμενα που άφησε, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει αυτός. Ξέρει όλη η Ελλάδα ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα που εκπροσωπεί δίνει “φιλικά” παιχνίδια με τουλάχιστον 5-6 ομάδες της Super League. Όπερ σημαίνει ότι ξεκινάει με +15 βαθμούς τουλάχιστον. Αμφιβάλει κανείς; Οι εποχές αλλάζουν κ. Κυριάκο για εσάς και τους φίλους σας.

Και για να το κλείσουμε, μας χαροποιεί που ενώθηκαν ξαφνικά οι δήθεν αντικειμενικές, ανεξάρτητες και ηθικές (πάνω από όλα) φωνές των ΜΜΕ (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για ένα ζήτημα που δημιούργησαν προκειμένου να μας πλήξουν. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Ότι οι εχθροί μας ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας, μέρα-νύχτα, σημαίνει πολλά για εμάς. Όσο συνεχίζετε αυτό το τροπάριο τόσο πιο δυνατούς μας κάνετε…».