Αθλητισμός

Αταμάν – «Ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός του Παύλου»

Αταμάν.jpg

Αταμάν – «Ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός του Παύλου»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Δέκα μέρες απέμειναν για την έναρξη του σπουδαίου τουρνουά (18-19/09) του Παναθηναϊκού προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντόλου Εφές να δίνει το παρόν και τον προπονητή της, Εργκίν Αταμάν να μιλάει μετα καλύτερα λόγια, τόσο για τον αείμνηστο παράγοντα του «τριφυλλιού» όσο και για την τρομερή ομάδα των πρασίνων εκείνη την εποχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αταμάν:

«Μας τιμάει που είμαστε καλεσμένοι στο τουρνουά Παύλο Γιαννακόπουλος που θα γίνει την Αθήνα. Με όλο τον σεβασμό στην μνήμη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, θα παίξουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Γνωρίζω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και πιο πολύ στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα του πολλά χρόνια πριν, ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες εκείνη την περίοδο, ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη.

Ελπίζω να έχουμε διαθέσιμο όλο το ρόστερ, θα είναι τα τελευταία μας παιχνίδια και το τελευταίο τουρνουά της προετοιμασίας. Θεωρούμε το τουρνουά πολύ σημαντικό πριν την έναρξη στην EuroLeague και ελπίζω όλοι οι Έλληνες και όσοι δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση να απολαύσουν το συγκεκριμένο τουρνουά και φυσικά την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να χαρούν τα παιχνίδια όλοι οι φίλοι του μπάσκετ».