Αθλητισμός

Basket League: Δυνατή πρεμιέρα μ’ ένα μεγάλο ντέρμπι!

esake-768x461.jpg

Basket League: Δυνατή πρεμιέρα μ’ ένα μεγάλο ντέρμπι!

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Η Basket League της σεζόν 2021-22 θα κάνει jump ball το σαββατοκύριακο στις 2-3 Οκτωβρίου, έχοντας μια μεγάλη επιστροφή συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος σε μια πολύ ευχάριστη είδηση, η οποία κάνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός έλειψε αρκετά αυτά τα δύο χρόνια από την Basket League.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία με το «καλημέρα» έβγαλε ένα μεγάλο ματς. Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει με τη σειρά του στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής αναμένεται ν’ αλλάξει ημερομηνία και να διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, καθώς ο Ολυμπιακός νωρίτερα έχει υποχρεώσεις για την Euroleague. Συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου αντιμετωπίζει την Μπασκόνια και είναι αδύνατον να δώσει δύο αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Έπειτα αξίζει να αναφέρουμε ότι η 7η και 8η αγωνιστική έχουν κι αυτές από δύο μεγάλα ντέρμπι. Αρχικά ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική. Το συγκεκριμένο ματς θα είναι και το πρώτο ντέρμπι του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν, ενώ τέλος, την 8η αγωνιστική θα έχουμε και το «ντέρμπι των αιωνίων».

Οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται ξανά στην Basket League έπειτα από δύο χρόνια, καθώς ο Ολυμπιακός απουσίαζε οικιοθελώς από τα μεγάλα σαλόνια. Η πρώτη μάχη θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ, ενώ η δεύτερη θα γίνει στις 28/3 στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική συγκεκριμένα.

Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν παρουσία κόσμου, ο οποίος με τη σειρά του επιστρέφει στα γήπεδα μετά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας που ταλαιπωρεί τόσο τη χώρα μας όσο και ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ετικέτες

Basket League Κλήρωση