Κοινωνία

Βρέθηκε ο συνεργός της Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

ioanna-e1630506685966-1.jpg

Βρέθηκε ο συνεργός της Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Βρέθηκε ο συνεργός της Έφης Κακαράντζουλα στο σχέδιο της απόπειρας δολοφονίας με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Οι έρευνες των Αρχών κατέληξαν σε έναν 34χρονο άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Ο 34χρονος ήταν αυτός τον οποίο κάλεσε πέντε φορές μετά την επίθεση στην Ιωάννα, η δράστιδα και αυτός που επίμονα ζητούσε ο δικηγόρος του θύματος ν’ αποκαλυφθεί.

Η αστυνομία σε πρώτη φάση θα καλέσει τον 34χρονο ως μάρτυρα, όμως όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως ήταν ο συνεργός στην επίθεση κατά της Ιωάννας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κι αυτό ύστερα από πληροφορίες κι αναφορές ότι πράγματι ο 34χρονος είχε υποβοηθήσει την 36χρονη στην αρχική παρακολούθηση της Ιωάννας, είχε ρωτηθεί από την δράστιδα για τον τρόπο αγοράς του βιτριολιού και γνώριζε την εμμονή της για το άτυχο θύμα της.

Με κύριο ζητούμενο γιατί ενώ γνώριζε ότι η φίλη του είχε τέτοιο μένος κατά του θύματος και αναζητούσε βιτριόλι, δεν ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές ότι αυτή ήταν πιθανόν εκείνη που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα.

Η επαφή του 34χρονου με την δράστιδα ανιχνεύθηκε αρκετούς μήνες μετά την εγκληματική επίθεση, ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων της συσκευής του κινητού της Έφης.

Τότε διαπιστώθηκε ότι η 36χρονη είχε τακτικές επικοινωνίες με το 34χρονο μέσω Viber. Η δράστιδα είχε πραγματοποιήσει διαδοχικές κλήσεις σε αυτόν αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα. Οι Αρχές θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο πως η Έφη κρατάει κλειστό το στόμα της και δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για την παρουσία του, προσπαθώντας με επιμέλεια να εξαφανίσει τα ίχνη του.