Αθλητισμός

Δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ ο Νταντσένκο

ΑΕΚ-67.jpg

Δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ ο Νταντσένκο

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Έδιωξε και πήρε αρκετούς παίκτες σε μια προσπάθεια να γίνει ανταγωνιστική και να μην πάει ακόμη μια αγωνιστική σεζόν χαμένη. Μέσα στους παίκτες που δεν υπολογίζονταν ήταν κι ο Όλεγκ Νταντσένκο. Μάλιστα η Ένωση προσπάθησε να διώξει τον Ουκρανό μπακ χαφ, ωστόσο τελικά καμία προσπάθεια δεν ευδοκίμησε.

Ενδιαφέρον υπήρχε πάντως και συγκεκριμένα από την Ούφα. Ο ρωσικός σύλλογος ήταν ζεστός στο να αποκτήσει ξανά τον Ουκρανό άσο της ΑΕΚ, ωστόσο στις διαπραγματεύσεις δεν μπορούσαν οι δύο πλευρές να βρουν τη χρυσή τομή, η οποία θα προχωρούσε το θέμα μέχρι το τέλος του. Ουσιαστικά η Ούφα δεν κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ κι όταν αυτό έγινε, παρουσιάστηκαν εμπόδια από τον μάνατζερ του Ουκρανού αλλά και από τον ίδιο τον παίκτη.

Όλη αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα ο Νταντσένκο να… ξεμείνει στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τον υπολογίζει. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία για την περίπτωση του παίκτη, καθώς πιστεύουν ότι θα βρεθεί λύση και θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.