Κοινωνία

«Δεν μου έλεγαν πως είναι η αστυνομία και δεν άνοιγα…» λέει τώρα το μοντέλο με την κοκαϊνη

μοντελο-κοκαινη-e1631543746816-783x432.jpg

«Δεν μου έλεγαν πως είναι η αστυνομία και δεν άνοιγα…» λέει τώρα το μοντέλο με την κοκαϊνη

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Εκδοχή που δεν μπορούν να πιστέψουν ούτε μικρά παιδιά έδωσε η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα που είναι στη φυλακή όπως και ο 32χρονος σύντροφός της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Το 29χρονο μοντέλο, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love, τα ρίχνει όλα στο φίλο της και λέει:

«Θέλω να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε σε εμένα».

Η ίδια ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το όλο θέμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να πληρώσει ο σύντροφός της για όλα όσα έγιναν.

Ως γνωστόν η απόφαση για προφυλάκιση σχετίζεται από τις καταθέσεις των αστυνομικών που πήγαν με Εισαγγελέα στον σπίτι της. Σύμφωνα με αυτές επιχείρησε να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά στην τουαλέτα και δεν άνοιγε την πόρτα, αν και από την πρώτη στιγμή την ενημέρωσαν πως υπάρχει εισαγγελική εντολή για έρευνα.

Η εκδοχή του μοντέλου, είναι φυσικό να μην μπορεί να γίνει δεκτή. Τι είπε για τη σύλληψή της και γιατί δεν άνοιγε την πόρτα;

«Μπήκα στο σπίτι μου στις 4. Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Δεν θυμάμαι ακριβή ώρα. Αν γνώριζα το παραμικρό ή ανησυχούσα για το παραμικρό και γνώριζα ότι υπήρχε και ποσότητα στο σπίτι, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου να απαλλαγώ από ο,τιδήποτε. Και επειδή προφανώς δεν ανησυχούσα για κάτι και προφανώς δεν είχα γνώση της κατάστασης, μπήκα στο σπίτι μου και έκανα τη ρουτίνα μου. Σφουγγάρισα γιατί το σκυλί είχε ουρήσει στο πάτωμα. (…)Κατά τη στιγμή της εφόδου ήμουν στο μπάνιο. Νόμιζα ότι ήταν ο … Και επειδή όταν είμαι μόνη μου, βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι, του φωνάζω “Μισό λεπτό, έρχομαι”. Γιατί ποιος άλλος να έχει το κλειδί του σπιτιού μου; Αυτός συνέχιζε να επιμένει να πάει να ανοίξει την πόρτα. Και φοβήθηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ο … και είπα: “Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;”. Φώναξα “ποιος είναι;” και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα “ποιος είναι; Δεν ανοίγω” και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν ‘Αστυνομία” και άνοιξα κατευθείαν…»

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εξομολογήθηκε: «Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση. Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το ότι γνώριζα για μία προσωπική χρήση του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει – εκτός του ότι έχω καταστραφεί-είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείσα για το εάν είχε τσακωθεί με τον σύντροφο της για τις ουσίες, απάντησε: «Ναι. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε παλιότερα. Όταν μπήκαμε στην τελική ευθεία, μου είπε: «Σου ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό ότι το έχω κόψει».

Ετικέτες

κοκαΐνη μοντέλο