Πολιτική

ΔΕΘ: Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

mitsotakis-deth.jpg

ΔΕΘ: Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Το Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην 85η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κι εκεί τον υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Επίτροπος Νικολά Σμιτ, αρμόδιος για την Απασχόληση και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο κ. Σχοινάς και ο κ. Σμιτ ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το Πρόγραμμα Ανάκαμψης και του έδειξαν σχετικούς πίνακες που είχαν αναρτηθεί σε ταμπλό.

Στο πρώτο ταμπλό υπήρχαν φωτογραφίες με ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται κατά τις επεμβάσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και μόλις τα είδε ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Στυλιανίδης, αφού ως αρμόδιος Επίτροπος σχεδίασε το ευρωπαϊκό σύστημα πολιτικής προστασίας.

«Ο,τι και να του δείξαμε, ο πρωθυπουργός τα ήξερε όλα», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μαργαρίτης.

Ο Επίτροπος κ. Σμιτ έδωσε τα εύσημα στον κ. Μητσοτάκη για τα ελληνικά προγράμματα, σημειώνοντας είναι από τα καλύτερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση.