Αθλητισμός

Δημητρίου: «Ντόμπρος και μπεσαλής ο Ζαγοράκης, λυπάμαι για την παραίτηση»

040aa1c9-f51b-4fe7-be41-631867_145138.jpg

Δημητρίου: «Ντόμπρος και μπεσαλής ο Ζαγοράκης, λυπάμαι για την παραίτηση»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ μην αντέχοντας όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη θέση του ανέλαβε ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας για λίγους μήνες.

Μέσα απ’ αυτή τη συνεργασία ο Παναγιώτης Δημητρίου είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Ζαγοράκη. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ανέφερε πως λυπάται πολύ που έφυγε από τη συγκεκριμένη θέση, ενώ τον χαρακτήρισε ντόμπρο και μπεσαλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ύστερα από χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω και δημοσίως ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση που έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Προσωπικά, παρά τη μεγάλη μου διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του.

Την απέκτησα τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από τη σχεδόν καθημερινή επαφή μας γνώρισα έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται σε δύο λέξεις που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά του και που δεν ντρέπομαι να διατυπώσω παρότι δεν είναι πολιτικά ορθές: ντόμπρος και μπεσαλής.

Πριν από την έναρξη της χτεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εξέφρασα την ελπίδα να ανακαλέσει ο κ. Ζαγοράκης και πιστεύω ότι απηχούσα τις σκέψεις όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ωστόσο, η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου κατατέθηκε και γραπτώς και δυστυχώς κατέστη αμετάκλητη.

Σήμερα επαναλαμβάνω πως ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον απελθόντα πρόεδρο, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το καθήκον μου ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση».