Κοινωνία

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την Οδική Ασφάλεια

onned.jpg

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την Οδική Ασφάλεια

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να μειώσει τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα, εξακολουθεί να θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο και χιλιάδες τραυματίες. Η οδική ασφάλεια είναι ζήτημα ζωής και αποτελεί ευθύνη και υπόθεση όλων όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους.

Για το ζήτημα, λοιπόν, της οδικής ασφάλειας, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί εκδήλωση την αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Κεντρικοί προσκεκλημένοι θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο παραολυμπιονίκης στα 100 μ. πρόσθιο Αντώνης Τσαπατάκης, η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά και η Αστυφύλακας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Αθανασία Κακαρίκου.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η οδική ασφάλεια μας αφορά όλους. Η κοινωνία μας έχει συγκλονιστεί πολλές φορές από ατυχήματα στο δρόμο, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε νέους ανθρώπους και έχουν βυθίσει στο πένθος εκατοντάδες οικογένειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε με στοιχεία να αναδείξουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μπορέσουμε να γλιτώσουμε όσες περισσότερες ανθρώπινες ζωές μπορούμε».