Κόσμος

Καμπανάκι στους Αμερικάνους να μην ταξιδεύουν σε Αλβανία, Σερβία και άλλες 7 χώρες

3067378.jpg

Καμπανάκι στους Αμερικάνους να μην ταξιδεύουν σε Αλβανία, Σερβία και άλλες 7 χώρες

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ (CDC) χτύπησαν καμπανάκι στους Αμερικάνους να μην ταξιδεύουν στο Αφγανιστάν, στην Αλβανία, στη Σερβία, στο Μπελίζ, στη Λιθουανία, στη Σλοβενία, στη Γρενάδα, στον Άγιο Χριστόφορο και Νέβις και στον Μαυρίκιο, εξαιτίας των ανησυχιών για την COVID-19.

Τα CDC αναβάθμισαν την ταξιδιωτική τους σύσταση στο «Επίπεδο 4: Πολύ Υψηλή» για εννέα προορισμούς, λέγοντας στους Αμερικάνους ότι θα πρέπει να αποφύγουν να ταξιδέψουν στους προορισμούς αυτούς.

Τα CDC αναβάθμισαν το επίπεδο προειδοποίησης στο «Επίπεδο 3» για την Αυστραλία, τη Ρουμανία και την Αιθιοπία, ενώ υποβάθμισε στο «Επίπεδο 3» από το «Επίπεδο 4» την ταξιδιωτική προειδοποίηση για την Βραζιλία.

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ αναβάθμισε τις αντίστοιχες ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις του στο «Επίπεδο 4: Μην Ταξιδεύετε» για την περισσότερες χώρες που αναφέρθηκαν χθες, Δευτέρα, από τα CDC.

Στις 31 Αυγούστου, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών είχε αναβαθμίσει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Αφγανιστάν στο «Επίπεδο 4: Μην Ταξιδεύετε».

Ετικέτες

ΗΠΑ κορωνοϊός