Αθλητισμός

Καρυπίδης: «Όποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα, δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα»

Καρυπίδης.jpg

Καρυπίδης: «Όποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα, δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Επίσκεψη στην σημερινή προπόνηση του Άρη έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας των «Κίτρινων» έστειλε ηχηρό μήνυμα σε άπαντες πως όποιος δεν αντέχει την πίεση της φανέλας μπορεί να του το πει και να αποχωρήσει άμεσα, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για άμεση ανάκαμψη και νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

Στη συνέχεια, οι παίκτες θέλησαν να πάρουν τον λόγο, δίνοντας την υπόσχεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ξεκινώντας από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να γυρίσουμε το κλίμα».

Παράλληλα, υπήρξαν προσωπικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και ψυχολογικές "ενέσεις" από τον Θόδωρο Καρυπίδη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και της συνέχειας.

Ετικέτες

Καρυπίδης Άρης