Αθλητισμός

Κυριάκος για υπόθεση Ρόουζ: «Ξεκινάει πρωτάθλημα που δυο ομάδες διευκολύνουν ταμειακά η μία την άλλη»

KYRIAKOS_PAOK.jpg

Κυριάκος για υπόθεση Ρόουζ: «Ξεκινάει πρωτάθλημα που δυο ομάδες διευκολύνουν ταμειακά η μία την άλλη»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού για δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Η μία αφορά τη χρηματική εξαγορά του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη και η άλλη τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Κυριάκου Κυριάκου αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να τοποθετηθεί δημόσια και για τα δύο θέματα. Ο Κυριάκος Κυριάκου με ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και δύο ομάδες (Ολυμπιακός κι Άρης) να διευκολύνουν ταμειακά η μία την άλλη.

Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

«Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.

Το “μούχτι”, είναι για τους μουλωχτούς».