Κοινωνία

Mad Clip: Τι γίνεται με την περιουσία του;

mad_clip.jpeg

Mad Clip: Τι γίνεται με την περιουσία του;

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Τα αναπάντητα ερωτήματα όχι μόνο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, αλλά και για την περιουσία του Mad Clip εξακολουθούν να υφίστανται.

Το θέμα που κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα είναι τι έχει γίνει με την περιουσία του συνολικά καθώς και στα χρήματα που είχε λάβει ο Mad Clip, από εμφανίσεις του, από το 2017 διότι ήταν περιζήτητος.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Πρωινό», οι αμοιβές του ήταν από 3.000 ως 5.000 με 6.000 ευρώ τη βραδιά ενώ πολλές φορές είχε και διπλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το ποσό αυτό φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και από το πρώτο έλεγχο που έκανε η οικογένεια στο σπίτι, δεν βρέθηκαν μετρητά.

Μυστήριο και με τα κοσμήματά του

Αυτό που προκύπτει, είναι ότι είχε δώσει χρήματα σε άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ενώ μυστήριο υπάρχει και σχετικά με τα κοσμήματά του.

«Είναι πολύ σημαντικά για εμένα τα κοσμήματα, σου δείχνουν τα κατορθώματά σου. Μου αρέσουν πολύ», ακούγεται να λέει ο Mad Clip σε ένα παλαιότερο βίντεο.

Σχεδίαζε το άνοιγμα κι άλλων καταστημάτων εντός του 2022

Επίσης, πολλά είναι τα ερωτηματικά που σχετίζονται και με τη συμμετοχή του σε εταιρείες διότι είχε ανοίξει καταστήματα και σχεδίαζε το άνοιγμα άλλων πέντε καταστημάτων, εντός του 2022.

Συνεχίζονται τα αναπάντητα ερωτήματα

Δέκα ημέρες, περίπου, έχουν περάσει από την ημέρα που ο γνωστός τράπερ Mad Clip έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Και τα ερωτήματα παραμένουν. Όπως για παράδειγμα, τι συνέβη την ημέρα του μοιραίου τροχαίου και έχασε τον έλεγχο του οχήματος;

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, πριν από δύο ημέρες, οι κάμερες ασφαλείας έχουν βοηθήσει σημαντικά και «το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και εν συνεχεία, ακαριαία, με ελιγμό, προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Οπότε, ένα βασικό ερώτημα είναι τι συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου, δεύτερον είναι το τι έχουν απογίνει ο σταυρός και το κινητό του καθώς και το τι θα γίνει με την περιουσία του.

Ετικέτες

περιουσία Mad Clip