Κοινωνία

Μέρα χαράς: «Πάμε Φώτη μας...όλη η Ελλάδα μαζί σου»

irxxbcoejy614c61708f8ec.jpg

Μέρα χαράς: «Πάμε Φώτη μας...όλη η Ελλάδα μαζί σου»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ζωγραφιές γέμισε η ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ, την Κυριακή.

Οι συμμαθητές του, στην Α΄ Δημοτικού, μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης, μοιράστηκε την συγκινητική φωτογραφία κάνοντας μία ανάρτηση στο facebook. «Πάμε Φώτη μας...όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε... Πάμε Φώτη» έγραψε.

Η σημερινή εξάλλου ήταν "Μέρα χαράς" όπως την χαρακτήρισε ο Ανδρέας Ηλιάδης, καθώς ο 6χρονος Φώτης ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν εδώ και 4 ημέρες, μετά την αποσωλήνωση που του έκαναν οι γιατροί. Ο μικρός Φώτης ξύπνησε ομαλά, ανασαίνει πλέον χωρίς υποστήριξη και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, χωρίς κανένα πρόβλημα.

O μικρός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο και οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Μετά τα θετικά νέα, σχεδιάζεται το επόμενο στάδιο της αποθεραπείας του, ώστε ο εξάχρονος να επανέλθει πλήρως.