Αθλητισμός

Μέσι: «Μερικοί δημοσιογράφοι μου φέρονταν σαν να έχω αποτύχει»

messi_131736.jpg

Μέσι: «Μερικοί δημοσιογράφοι μου φέρονταν σαν να έχω αποτύχει»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη με την οποία εκφράζει ουσιαστικά την ψυχολογική του απελευθέρωση από τη στιγμή που η Αργεντινή κατέκτησε το Copa America, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αποθεώσει και τον Λιονέλ Σκαλόνι που είναι ο προπονητής της «αλμπισελέστε».

Παράλληλα αποκάλυψε πως ορισμένοι δημοσιογράφοι του φέρονταν λες και ήταν αποτυχημένος, κάτι που σίγουρα τον ενοχλούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το είχα ονειρευτεί τόσο ώστε δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ειλικρινά, το απολαμβάνω περισσότερο τώρα που βλέπω εκείνες τις εικόνες, όπου είχα παραλύσει. Το να ξέρουμε πως δεν ήμασταν οι καλύτεροι στον κόσμο ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να αναπτυχθούμε ως ομάδα», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Επιτέλους έκανα όμορφες διακοπές από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Έπαιζα πάντα χωρίς να πετύχω το στόχο και οι πρώτες 15 ημέρες ήταν πικρές. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που μου φέρονταν σαν να ήμουν αποτυχημένος και με κατηγορούσαν πως δεν ένιωθα τη φανέλα. Θα πρέπει να αρχίσουμε έχοντας αποδεχτεί πως δεν είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Δεν ήμασταν πριν οι χειρότεροι και δεν είμαστε τώρα οι καλύτεροι».

«Αξίζει να κερδίσει τα εύσημα για όλο αυτό. Ήταν εκείνος που ανέλαβε την εθνική Αργεντινής σε μία δύσκολη στιγμή, ήταν εκείνος που πίστεψε και έχτισε σιγά-σιγά. Πάντα ήξερε τι ήθελε. Εμπιστεύτηκε τους παίκτες, τα νέα πρόσωπα, τους νεαρούς. Κάναμε ένα άλμα μετά το Copa America και αρχίσαμε να ωριμάζουμε ως εθνική ομάδα».