Αθλητισμός

Ο «διαστημάνθρωπος» Φωτιάς αγαπημένος των ΠΑΟΚ και Μαρκ!

fotias.jpg

Ο «διαστημάνθρωπος» Φωτιάς αγαπημένος των ΠΑΟΚ και Μαρκ!

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

O Bασίλης Φωτιάς, ο οποίος μαζί με τον VARίστα Σκουλά,πέρασαν απο "χειρουργείο" την ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ" είναι ο... αγαπημένος διαιτητής του ΠΑΟΚ! Αυτό αποτελεί κοινό μυστικό όχι μόνο στην διαιτητική πιάτσα αλλά και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική.

Ο Φωτιάς όμως, είναι και ο...αγαπημένος διαιτητής του Άγγλου αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος τον έκανε και διεθνή!. Παίζει ρόλο πως μιλάει άπταιστα αγγλικά (κι άλλες δυο ξένες γλώσσες), το μεταπτυχιακό του στο Λονδίνο στην Αστροφυσική, η... φάτσα του ή το ο τι το παίζει "μη δεδομένος"; Θα σας γελάσω αλλά ο Κλάτενμπεργκ ακούει Φωτιά και... αγαλλιάζει/σβήνει!

Ο 32χρονος διαιτητής απο την Πέλλα ήταν στο VAR στο Ιωνικός - Αρης, θα είναι κι αύριο στο VAR στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ ενώ σφύριξε ενδιάμεσα στο... επεισοδιακό ΟΦΗ - ΑΕΚ! Και παρότι οι "κιτρινόμαυροι" απο το βράδυ της Κυριακής κραυγάζουν για τον Φωτιά, ο Αρχιδιαιτητής λες και ήθελε να τους την...σπάσει, τους "απάντησε" με τον άμεσο/καπάκι ορισμό του σε ματς μάλιστα του άμεσου ανταγωνιστή της Ένωσης, του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Δηλαδή της ομάδας που σύμφωνα με την πιάτσα είναι πιο... κοντά στον Φωτιά! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πόσο ισχυρός είναι ο Φωτιάς και ο τι πολύ δύσκολα θα "πειραχθεί" από την σημερινή ηγεσία της ΚΕΔ και της ΕΠΟ γενικότερα (άλλωστε έχει τον δικό του άνθρωπο/ "προστάτη", τον πρόεδρο της Ενωσής του (Πέλλας), Αστέριο Αντωνίου, που είναι αντιπρόεδρος στην ελληνική Ομοσπονδία), φαίνεται και στο πως άλλαξε λίγο την στάση διαμαρτυρίας η ΑΕΚ την επόμενη ημέρα.

Με τους "κιτρινόμαυρους" να εστιάζουν πλέον κυρίως στις ευθύνες του διαιτητή που βρισκόταν στο VAR, δηλαδή του Σκουλά και να "κατεβάζουν" τους τόνους για τον... "Διαστημάνθρωπο"! Έτσι αποκαλούν, αυτό το "nickname" έχουν βγάλει, στον Φωτιά οι ίδιοι, οι συνάδελφοι του.