Αθλητισμός

Ο Μαρτίνς ενημέρωσε τη διοίκηση για περαιτέρω ενίσχυση

martins.jpg

Ο Μαρτίνς ενημέρωσε τη διοίκηση για περαιτέρω ενίσχυση

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του στο μέγιστο βαθμό του όμως υπάρχουν ορισμένα κενά, τα οποία θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς να καλύψει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να ενημέρωσε τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για τις θέσεις στις οποίες είναι καλυμμένος με τις διαθέσιμες επιλογές αλλά και για εκείνες που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Αναλυτικότερα ο Μαρτίνς δεν επιθυμεί την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού ή φορ. Αυτό διότι στο κέντρο της άμυνάς του διαθέτει τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Αβραάμ και ως λύσεις μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας τους Κινκουέ και Καλογερόπουλο.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση ο Ολυμπιακός υπολογίζει στους Ελ Αραμπί και Τικίνιο, με τους Αλγκασίμ Μπα και Πινακά να είναι επίσης υπολογίσιμοι. Όμως ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας του στα μπακ και κυρίως στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα αλλά είναι δεδομένο πως θα υπάρξει αναζήτηση ενός παίκτη έως τις 17 του μήνα που λαμβάνουν τέλος και οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών.