Αθλητισμός

Ο Σπύρος Καπράλος ξανά πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Capralos.jpg

Ο Σπύρος Καπράλος ξανά πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Επανεκλέχτηκε για τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος. Ο "αθάνατος" έλαβε 28 ψήφους σε σύνολο 29, ενώ μία ψήφος ήταν άκυρη.

Απευθυνόμενος στα μέλη της ολομέλειας, ο Σπύρος Καπράλος ανακοίνωσε ότι θα είναι η τελευταία θητεία του στην προεδρία της ΕΟΕ:

«Ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε και αυτή τη φορά ! Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Παρόλο που με βάση το καταστατικό μας, μου επιτρέπεται να κατέβω στο μέλλον και πάλι ως υποψήφιος Πρόεδρος, δεν προτίθεμαι να ασκήσω αυτό το δικαίωμα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να προετοιμάσω την επόμενη ημέρα στην Προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κάποιο νέο σε ηλικία μέλος μας από αυτήν την αίθουσα θέλω να ελπίζω ότι θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη Πρόεδρος καθώς θα πρέπει να είναι κάποιος με χρονικό ορίζοντα οκταετίας μπροστά του. Όλοι εσείς οι νέοι δείτε το σαν αγώνα όπου ξεκινάτε από την ίδια γραμμή αφετηρίας.

Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να δείξετε έργο στην ΕΟΕ, με πνεύμα συνεργασίας με τους συναδέλφους και το προσωπικό της ΕΟΕ χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα και με ένα διεθνές προφίλ όπως αρμόζει στην Ελλάδα»