Αθλητισμός

Ο Τότι έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο!

toti.jpg

Ο Τότι έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο!

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Η εκκίνηση της Ρόμα στο φετινό καμπιονάτο είναι εκπληκτική. Οι Ρωμαίοι μετρούν τρία στα τρία κι έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, ακόμα και στον εμβληματικό αρχηγό Φραντσέσκο Τότι, που δήλωσε έκπληκτος από την προσαρμογή του Μουρίνιο.

Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέλαβε το καλοκαίρι τους «τζιαλορόρι», έχοντας μια τελευταία ευκαιρία να «σώσει» την καριέρα του. Άλλωστε, οι τελευταίες του δουλείες δεν κατέληξαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο θρυλικός αρχηγός της Ρόμα, στην οποία πέρασε όλη του την καριέρα, έσταζε μέλι για τον «Special Olne». Τον χαρακτήρισε ως «κεραυνό», αλλά και ευέλικτο προπονητή που ξέρει πως να κατακτάει τίτλους. Τέλος, ο Τότι τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αποβεί ως μια εξαιρετική προσθήκη για τη Ρόμα, τόσο εντός γηπέδου, όσο και στη γενικότερη διαχείριση των παικτών.

«Η ικανότητα του Μουρίνιο να συντονιστεί άμεσα με όλο το περιβάλλον της Ρόμα με έχει εκπλήξει. Βάζει τον εαυτό του μπροστά απ’ όλους, λειτουργεί σαν ένας κεραυνός, μια ικανότητα που μπορεί να είναι καθοριστική σε μια πόλη όπως η Ρώμη. Το νέο ήταν ότι επέλεξε ο ίδιος τη Ρόμα. Είναι ένας ευέλικτός προπονητής, που έχει κερδίσει ένα σωρό τίτλους, έχει ένα γόητρο. Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μπορεί να δώσει κίνητρο στην ομάδα. Ήταν είναι και θα είναι μια πρόσθετη αξία, τόσο στο γήπεδο, όσο και στη διαχείριση της ομάδας», τόνισε ο Τότι.