Κοινωνία

Πανδημία πλαστών πιστοποιητικών - Στο στόχαστρο 14 υγειονομικοί

Karta_Pistopiitiko_Emvoliasmu_Koronoios.jpg

Πανδημία πλαστών πιστοποιητικών - Στο στόχαστρο 14 υγειονομικοί

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Στον εισαγγελέα Καβάλας μεταβιβάζει τους φακέλους δυο γιατρών, που φέρονται να προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς βρέθηκαν με μηδενικά αντισώματα, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το Center TV, ο πρώτος από τους υγειονομικούς που ελέγχθηκε, ένας γιατρός που προσκόμισε πιστοποιητικό νόσησης τον Αύγουστο, μόλις ενημερώθηκε από τη διοίκηση για το αποτέλεσμα, έσπευσε να εμβολιαστεί. Στη δεύτερη περίπτωση, η γιατρός με το πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία υποστηρίζει, ότι η μη ανταπόκρισή της στον εμβολιασμό, είναι ζήτημα οργανικό.

Στο στόχαστρο 14 υγειονομικοί

Συνολικά στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας βρίσκονται 14 υγειονομικοί, που είτε προσκόμισαν πιστοποιητικό νόσησης τον περασμένο Αύγουστο, λίγες μόνο μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας και την προοπτική της αναστολής εργασίας για όσους δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, είτε προσκόμισαν πιστοποιητικό εμβολιασμού από εμβολιαστικό κέντρο εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.