Κοινωνία

Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 6χρονου που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

patra_kart_atixima_art.jpg

Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 6χρονου που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Συγκρατημένη αισιοδοξία, εκφράζουν οι γιατροί, για την κατάσταση της υγείας του 6χρονου Φώτη, που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι, ενώ παρακολουθούσε αγώνα καρτ, στην Πάτρα.

Το παιδί δεν έχει εμφανίσει αιμάτωμα στο κεφάλι και αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς, ωστόσο τονίζουν ότι και το επόμενο 24ωρο θεωρείται κρίσιμο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε αύριο Τρίτη, θα επιχειρηθεί να βγάλουν από το κώμα το παιδί ώστε να ελέγξουν και τις υπόλοιπες λειτουργίες του, σύμφωνα με το tempo24.news.

Οι γονείς του 6χρονου, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο, αγωνιώντας για το παιδί τους, που διασωληνωμένο δίνει τη μάχη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο πατέρας του, μιλώντας στο thebest, πριν δει το βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα σημείωσε: «Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα.. Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε».

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, το παιδί «είχε μια σταθερή νύχτα».

»»Βρίσκεται σε βαθιά καταστολή. Ελπίζω, πρέπει να τα καταφέρουμε, είμαστε όλοι κοντά στον Φώτη και στην οικογένεια του. Ο Φώτης τώρα μας χρειάζεται», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας, στο pelop.gr

Ετικέτες

Πάτρα 6χρονος καρτ