Κοινωνία

Σάλος με τη Βάνα Μπάρμπα που αποχαιρέτησε τον… Μίκυ

vana1.jpg

Σάλος με τη Βάνα Μπάρμπα που αποχαιρέτησε τον… Μίκυ

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Απίστευτο ορθογραφικό λάθος σε ανάρτηση της ηθοποιού, Βάνας Μπάρμπα, με την οποία αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη, προκάλεσε σάλο στο Facebook.

Την ημέρα που ο ελληνισμός είπε το τελευταίο αντίο στο μεγάλο Έλληνα, η γνωστή ηθοποιός, δεν φτάνει που αποφάσισε να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της, πως όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν μέσα από την καρδιά της και δεν μετανιώνει, αλλά είπε και να αποχαιρετίσει τον Μίκη Θεοδωράκη, ως… Μίκυ!

«Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας… σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι… έδιωξε την ασχήμια τόσων χρόνων», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Το… κακό για τη Βάνα Μπάρμπα είναι πως ο τεράστιος μουσικοσυνθέτης, είχε δεχθεί από κάποιους… αριστερούς ανάλογη υποβάθμιση, λόγω των πρωτοβουλιών που είχε πάρει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Και τότε υπήρξαν ορισμένοι κακεντρεχείς που τον αποκαλούσαν εσκεμμένα Μίκυ, παραπέμποντας στο γνωστό καρτούν του Ντίσνεϊ.

Όπως ήταν αναμενόμενο στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της έγινε… πανηγύρι για το μπέρδεμα του ονόματος του Μίκη Θεοδωράκη με τον Μίκυ Μάους.