Αθλητισμός

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση Ζαγοράκη-Γεραπετρίτη!

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣΣΣΣ.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση Ζαγοράκη-Γεραπετρίτη!

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Η είδηση της παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη όπως γίνεται αντιληπτό είναι πέρα για πέρα αληθινή και μάλιστα αυτή την ώρα ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδος και νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, βρίσκεται στο Μαξίμου, για να εξηγεί στον Γιώργο Γεραπετρίτη τους λόγους που τον ώθησαν, για να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης όταν ανέλαβε αυτή τη θέση γέμισε ελπίδες στον κόσμο, καθώς η πλειοψηφία πίστεψε πως θα είναι ικανός ν’ αλλάξει την κατάσταση στην εθνική ομάδα. Μόνο η προσωπικότητα και οι γνώσεις που είχε αρκούσαν, προκειμένου να γινόταν μια νέα αρχή.

Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε βρεθεί στο ακριβώς αντίθετο σημείο. Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζεται σκασμένος διότι διαπίστωσε πως με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και στην ΕΠΟ γενικότερα, αδυνατεί να προχωρήσει με επιτυχία στις αλλαγές που ονειρεύεται.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μετά τη συνάντηση του Ζαγοράκη με τον Γεραπετρίτη θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του νυν προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του.