Πολιτισμός

Σοφία Παυλίδου: «Έφυγα όταν μας ζητούσε να βγάλουμε τα ρούχα μας»

Sofia_Pavlidou.jpg

Σοφία Παυλίδου: «Έφυγα όταν μας ζητούσε να βγάλουμε τα ρούχα μας»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Σοκαριστική καταγγελία έκανε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη. Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ο σκηνοθέτης τους ζητούσε «να βγάλουν τα ρούχα τους» και «να κάνουν πράγματα που δεν ήταν μέσα στο έργο, με αποτέλεσμα η ίδια να παραιτηθεί από την παράσταση.

Αυτό έγινε περίπου πριν τέσσερα χρόνια, όπως δήλωσε. Μάλιστα διευκρίνισε πως η καταγγελία θα φτάσει στο ΣΕΗ, απλώς δόθηκε προτεραιότητα στις βαρυσήμαντες υποθέσεις, που άξιζε να φτάσουν στη δικαιοσύνη.

Επίσης, υποστήριξε πως «υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό».

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.