Κοινωνία

ΣΟΚ: Κάφροι βανδάλισαν τάφους στην κηδεία του Mad Clip

4A55D1CD-20A7-4D4F-8B0B-15DCFD4D71AD-485x360.jpeg

ΣΟΚ: Κάφροι βανδάλισαν τάφους στην κηδεία του Mad Clip

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Κάφροι βανδάλισαν δεκάδες μνήματα στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου την ημέρα της κηδείας του Μad Clip. Οι αλήτες δεν δίστασαν να καταστρέψουν τον τάφο μια 20χρονης κοπέλας, προκαλώντας την οργή όσων μετέβησαν αργότερα στο νεκροταφείο, καθώς αντίκρισαν πρωτοφανείς εικόνες.

Οι καταστροφές ήταν εκτεταμένες, καθώς τα ανθρωποειδή για να βγάλουν μια φωτογραφία το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο, δεν δίστασαν να διαλύσουν τα πάντα στο διάβα τους.

Ο υπεύθυνος του κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου δεν πίστευε στα μάτια του

«Στην κηδεία του Μad Clip το κοιμητήριο γέμισε ξαφνικά από χιλιάδες άτομα, από τα οποία τα περισσότερα ήταν νεαρής ηλικίας και επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν όλοι από την είσοδο του κοιμητηρίου, κάποιοι σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν μέσα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν ζημιές, να καταστραφεί ένα μνήμα μιας 20χρονης κοπέλας το οποίο ήταν κοντά στο μνήμα του Mad Clip και να σπάσει ένα βάζο κι ένα στηθαίο που ήταν τοποθετημένα σε ένα άλλο μνήμα μέσα στο κοιμητήριο».

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event».