Αθλητισμός

ΣΟΚ στη Ρόδο: Εκτός Super League 2 και ο φάκελος στον Εισαγγελέα

Rodos.jpg

ΣΟΚ στη Ρόδο: Εκτός Super League 2 και ο φάκελος στον Εισαγγελέα

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

ΣΟΚ στη Ρόδο. Η ιστορική ομάδα του νησιού τέθηκε εκτός Super League 2, καθώς βρέθηκε σωρεία παρατυπιών στα έγγραφα που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ η υπόθεση διαβιβάστηκε και στον Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν ποινικά αδικήματα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως διαβιβάζει αντίγραφα των δικαιολογητικών στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα αδικήματα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης!
Επίσης, τα διαβιβάζει και για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο!

Ταυτόχρονα με την απόρριψη του φακέλου της Ρόδου και την παραπομπή στον εισαγγελέα, η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στις ΠΑΕ Διαγόρας, Τρίκαλα και Επισκοπή.

Για τις ΠΑΕ της Super League 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες και συνακόλουθα έρευνα της δήλωσης του Πόθεν Έσχες!