Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ακολουθούμε το γνωστό ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις"»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ακολουθούμε το γνωστό ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις"»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

H Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε τον ψυχαγωγικό κομμάτι του Alpha με πλούσιο υλικό για τους τηλεθεατές. Μίλησε στο περιοδικό Hello για τους φετινούς στόχους της εκπομπής της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ακολουθούμε το γνωστό ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» - Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βρει τα πατήματά μας».

Πώς νιώθεις με την έναρξη της φετινής σεζόν;

Πολύ έτοιμη, ξεκούραστη και γεμάτη ψυχολογικά. Γενικά, νιώθω πολύ καλά και έχω μεγάλη προσμονή για όλο αυτό που έρχεται. Αυτό που κάνουμε χτίζεται στη ροή και την καθημερινότητα και μπορεί να είμαστε μια παρέα με τον κόσμο πολλά χρόνια τώρα, αλλά δεν σου κρύβω ότι κάθε χρόνο η πρωινή μας επαφή έχει γίνει μια γλυκιά απαραίτητη συνήθεια -πώς πίνουμε τον καφέ μας όταν ξυπνάμε;-, μια λατρεμένη συνήθεια. Ενδεχομένως να κουράζομαι κάποιες φορές, εκεί προς το τέλος της σεζόν, αλλά, μετά από δυο τρεις μέρες που θα χορτάσω ύπνο, αρχίζει να μου λείπει η εκπομπή.

Η ομάδα δεν αλλάζει γιατί κερδίζει;

Ακριβώς! Ακολουθούμε το γνωστό ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βρει τα πατήματά μας. Όσοι έφυγαν και όσοι παρέμειναν, όλοι βρήκαν χώρο και χρόνο μέσα στην εκπομπή γιατί είμαι έτσι και εγώ ως άνθρωπος. Θέλω όσοι είναι στο πλευρό μου να αισθάνονται άνετα και ότι έχουν χώρο να μιλήσουν, κάτι που βοηθά τον καθέναν να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Γενικά στο Happy Day υπάρχει παρεΐστικο κλίμα, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κι αυτό συμπαρασύρει τους πάντες.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το ιδιαίτερο συστατικό σας;

Όλα είναι κομμάτια ενός παζλ και δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποια άλλη ζώνη, εκτός της πρωινής;

Η αλήθεια είναι ότι πάντα κουβεντιάζουμε κάτι με το κανάλι, αλλά ποτέ δεν προχωράμε γιατί το Happy Day είναι μια εκπομπή που απαιτεί πολλή αφοσίωση και διάβασμα. Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσον θα ήταν εύκολο να γίνει και κάτι άλλο. Παρ’ όλα αυτά, πλέον είμαι σε μια επαγγελματική φάση που λέω ναι, θα τα συζητούσα όλα κάτω από τις σωστές συνθήκες.

Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Πάντα είχαμε ανταγωνισμό, να σου θυμίσω απλώς ότι μέχρι και πέρυσι υπήρχαν τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές. Επομένως ο ανταγωνισμός φέτος, με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελεονώρα και την ομάδα της, έχει να κάνει με το ότι θα είμαστε απέναντι από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, δεν φοβόμαστε κανέναν και τους σεβόμαστε όλους. Καθένας μας μπορεί να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο και αξιοπρεπέστερο τρόπο, υπάρχει χώρος για όλους.

Φέτος θα τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα;

Ήταν απόφαση του σταθμού να διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμά του και τη σέβομαι. Τα προηγούμενα χρόνια όσο μεγάλη διάρκεια κι αν είχε αυτή η εκπομπή, κάναμε τα πάντα με την ομάδα μου και, από άποψη τηλεθέασης, ο κόσμος ανταποκρινόταν.

Μετά από σένα ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου.

Της εύχομαι κάθε επιτυχία και να καταφέρει αυτά που ονειρεύεται.