Αθλητισμός

Στη La Liga και τη Ράγιο Βαγιεκάνο συνεχίζει ο Σιόβας

Siovas-768x461.jpg

Στη La Liga και τη Ράγιο Βαγιεκάνο συνεχίζει ο Σιόβας

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο Δημήτρης Σιόβας την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ουέσκα. Στόχος του ισπανικού συλλόγου ήταν εξ’ αρχής να σώσει την κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά η σεζόν δεν κύλησε και με τον καλύτερο τρόπο για την Ουέσκα, η οποία από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας.

Να θυμίσουμε ότι τερμάτισε στην 18η θέση έχοντας συνολικά 34 βαθμούς. Ουσιαστικά η Ουέσκα δεν μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έχασε τη μάχη απέναντι στην Έλτσε στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα η Έλτσε τερμάτισε στη 17η θέση, έχοντας συνολικά 36 βαθμούς.

Μετά την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα, ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και ξεκίνησε την αναζήτηση νέας ομάδας. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία και στη Λεγανιές όσο ήταν ελεύθερος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό. Ο Σιόβας πάντως δεν ήταν η μοναδική περίπτωση Έλληνα αμυντικού που συνδέθηκε με τους ερυθρόλευκους το φετινό καλοκαίρι.

Τελικά ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και πιο συγκεκριμένα στη La Liga. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό εντός συνόρων, ήρθε σε συμφωνία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον μένουν μονάχα οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Σιόβας, λοιπόν, αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ισπανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην πορεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.