Αθλητισμός

Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του Ίβκοβιτς - Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Ράτζα κουβαλούν το φέρετρό του (pics, vids)

Ίβκοβιτς κηδεία.jpg

Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του Ίβκοβιτς - Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Ράτζα κουβαλούν το φέρετρό του (pics, vids)

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Πολύ συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο «αντίο» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. «Λύγισε» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όλος ο κόσμος του μπάσκετ ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν θρύλο του αθλητισμού. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Βελιγράδι, με τη σύζυγό του, Νένα, να είναι συντετριμμένη και όλους τους πρώην συνεργάτες και παίκτες του να είναι εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στενός φίλος και κουμπάρος του, λύγισε, ενώ ήταν ο ίδιος μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς, που κουβάλησαν το φέρετρο του «Ντούντα» για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο για την τελευταία του κατοικία.

Από το ύστατο χαίρε στον «Σοφό» δεν θα μπορούσαν να λείπουν άνθρωποι του χώρου η οποίοι των αγάπησαν. Παρών ήταν φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος έτρεφε τεράστιο σεβασμό για τον Σέρβο, όπως και ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος τον θεωρούσε πατέρα του. Ακόμη, στο τελευταίο αντίο του «Ντούντα» ήταν και οι Δήμος Ντικούδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, με τις στιγμές που βίωσαν όλοι να είναι συγκλονιστικές.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας καθώς επίσης οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.