Αθλητισμός

Τρομερό μήνυμα του Κλοπ σε μικρό φίλο της Λίβερπουλ

Klopp.jpg

Τρομερό μήνυμα του Κλοπ σε μικρό φίλο της Λίβερπουλ

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ένα τρομερό μήνυμα έστειλε ο Γιούργκεν Κλοπ σε νεαρό οπαδό της Λίβερπουλ, ο οποίος δίνει μάχη ζωής, απέναντι στον καρκίνο. Ο Γερμανός κόουτς των "Κόκκινων" θέλησε να σταθεί δίπλα σε αυτό το παιδί και να του δώσει κουράγιο να συνεχίσει να παλεύει για την ζωή του.

«Ελπίζω να μην σε πειράζει που σου γράφω. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι όλοι στη Λίβερπουλ βρισκόμαστε στο πλάι σου. Προφανώς υπάρχει πολλοί οπαδοί και είναι αμέτρητες οι φορές που σταματάω και σκέφτομαι πόσος κόσμος υποστηρίζει εμένα και τους παίκτες. Μου φαίνεται τρελό ότι όλοι βρισκόμαστε ο ένας πίσω από τον άλλο και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα κλαμπ.

Ελπίζω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα τους ενοχλήσει πως μιλώ εκ μέρους τους όταν λέω πως είμαστε όλοι μαζί σου. Είναι κάτι που έχει σημασία. Όταν ακούω τους παίκτες μου να μιλούν για το τι τους βοηθά να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις, ένα από τα πράγματα που παραδέχονται όλοι είναι η στήριξη που δέχονται από το κλαμπ και τους οπαδούς.

Ένα άλλο πράγμα που μου λένε είναι ότι η οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μάλλον δεν χρειάζεται να σου το πω αυτό, γιατί μου είπαν ότι έχεις μια λαμπρή οικογένεια και φίλους γύρω σου που κάνουν ό, τι μπορούν για να σε υποστηρίξουν.

You'll Never Walk Alone», κατέληξε το ανατριχιαστικό μήνυμα του Γερμανού τεχνικού που μας θύμισε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο.