Αθλητισμός

Τσέφεριν: «Δε θα με πείραζε να έφευγαν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους»

aa_143701.jpeg

Τσέφεριν: «Δε θα με πείραζε να έφευγαν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Την περασμένη χρονιά ένα μέρος ομάδων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ενώθηκε και δημιούργησε μια νέα διοργάνωση, τη European Super League. Η συγκεκριμένη «κλειστή Λίγκα» έφερε αντιδράσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου τόσο από τον κόσμο των ομάδων όσο και από την ίδια την UEFA.

Τελικά οι περισσότερες απ’ αυτές αποχώρησαν από το συγκεκριμένο project με τρεις εξ’ αυτών να παραμένουν μέσα στη Λίγκα. Συγκεκριμένα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δεν εγκατέλειψαν κι όπως φαίνεται δεν έχουν σκοπό να φύγουν από τη European Super League.

Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ήταν ιδιαίτερα καυστικός και δε μάσησε τα λόγια του γύρω απ’ αυτές τις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι δε θα τον πείραζε καθόλου να έφευγαν από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα χαρακτήρισε «ανίκανους» τους προέδρους των συγκεκριμένων συλλόγων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα με πείραζε καθόλου αν έφευγαν. Είναι αστείο ότι σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια νέα διοργάνωση και την ίδια ώρα θέλουν να συμμετέχουν στο φετινό Champions League.

Αυτές οι ομάδες έχουν ανίκανους στη διοίκησή τους. Αυτοί οι κύριοι προσπάθησαν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, λέει πως η ομάδα του μπορεί να επιβιώσει οικονομικά μόνο στην European Super League και την ίδια ώρα πήγε να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί με 180 εκατ. ευρώ!».