Πολιτική

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη, όταν ο Κούλογλου άδειασε τον Τσίπρα

polakis-kouloglou-5.jpg

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη, όταν ο Κούλογλου άδειασε τον Τσίπρα

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και δέχθηκε την επίθεση του Παύλου Πολάκη που του ζήτησε να φορέσει γυαλιά και να παρατήσει την πολιτική!!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποδόμησε το διακύβευμα του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για «Νέα αρχή», καθώς όχι μόνο δεν είδε πειστική πρόταση αλλαγής απ’ τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά τοποθετήθηκε πως δεν είχε νικητή η μονομαχία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

Ο Στ. Κούλογλου, με άρθρο του στο tvxs, αν κι Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως το μπρα ντε φερ Μητσοτάκη -Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη δεν είχε νικητή και ήρθε ισοπαλία.

«Παρά τις προσδοκίες του, ο Πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού. Ούτε ο Αλ. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί. Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής», έγραψε στο εν λόγω άρθρο ο ευρωβουλευτής.

Σε άλλο σημείο του, στάθηκε επικριτικός στην απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποδοχής να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας:

"Η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες αλλά δεν έβγαλε καμία είδηση. Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την "προοδευτική διακυβέρνηση" θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας".

Πολάκης: «Άκου Στέλιο Κούλογλου»

Ο πρώτος που αντέδρασε απευθυνόμενος επί προσωπικού στον κ. Κούλογλου, ήταν ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, τον κάλεσε να εγκαταλείψει την πολιτική και να επιστρέψει στη δημοσιογραφία:

"ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!

Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακριά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακέικο!

Αν εσύ είδες "ισοπαλία" στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά.

Αν ονειρεύεσαι Πρωθυπουργό "εκ προσωπικοτήτων" που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία….." έγραψε ο βουλευτής Χανίων