Αθλητισμός

Υπέρ της European Super League ο Ρονάλντο

Ronaldo Nazario.png

Υπέρ της European Super League ο Ρονάλντο

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός τοποθετήθηκε με δηλώσεις του γύρω από την European Super League, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι κακή ιδέα να σχηματιστεί μια τέτοια διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ορισμένες μεγάλες ομάδες ψήφισαν υπέρ της έναρξης της συγκεκριμένης Λίγκας με τις αντιδράσεις ωστόσο να είναι πολλές.

Τελικά το πλάνο της δημιουργίας μιας ανεξάρτητης Λίγκας δεν πέρασε και οι περισσότεροι σύλλογοι έκαναν πίσω, αποσύροντας τη συμμετοχή τους. Ωστόσο όπως φαίνεται ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, ο Ρονάλντο Ναζάριο, θεωρεί πως μια τέτοια Λίγκα μόνο κακό δε θα έκανε στο άθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δείτε την ιδέα της Super League, δεν είναι κακή. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τους πιο σημαντικούς αγώνες. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουν να δουν τη Ρεάλ να παίζει με τη Μίλαν ή την Ίντερ, τη Σίτι και την Παρί. Να βλέπουν δηλαδή αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν έναν ημιτελικό για να τα δουν.

Πλέον οι οπαδοί είναι πολύ αφοσιωμένοι. Είδαμε διαμαρτυρίες κατά της Super League στην Αγγλία. Αυτό ίσως έγινε επειδή εξηγήθηκε με άσχημο τρόπο ή επειδή υλοποιήθηκε λάθος. Πιστεύω αυτό το πρότζεκτ έχει δυνατότητες και πως στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν καινοτομίες για τις ομάδες και τους οπαδούς. Αυτό είναι απαραίτητο για να βελτιώσουμε το προϊόν μας, να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες και να προσφέρουμε τους καλύτερους αγώνες».