Αθλητισμός

Ζαγοράκης: «Bullying στα παιδιά μου και γκαζάκια στο σπίτι μου»

zagorakiss-2-scaled.jpg

Ζαγοράκης: «Bullying στα παιδιά μου και γκαζάκια στο σπίτι μου»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ σε μια είδηση-σοκ για όλους, καθώς ουδείς το περίμενε. Ωστόσο ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, ήξερε πολύ καλά τι έκανε, καθώς είχε πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους να σταματήσει να βρίσκεται στην προεδρία της ΕΠΟ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποκάλυψε στους συνεργάτες του στην ΕΠΟ όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τον ώθησαν στην απόφαση της παραίτησης. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ασκήθηκε bullying στα παιδία του, ενώ επίσης του είχαν βάλει και γκαζάκια στο σπίτι του. Όπως είναι λογικό τα αποθέματα του Ζαγοράκη εξαντλήθηκαν και έτσι η απόφαση της παραίτησης ήταν ειλημμένη και δεν πρόκειται ν’ άλλαζε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ανέφερε στους ανθρώπους τις ΕΠΟ την παρακάτω φράση: «Περνάω δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ άλλο, ζητάω την κατανόησή σας, θέλω να με καταλάβετε». Δείγμα του πόσο πιεσμένος ήταν απ’ όλα όσο περνούσε τον τελευταίο καιρό.