Αθλητισμός

Ζέρβας: «Θετικός ο πρωθυπουργός για το project του Άρη»

ZERVASNES.png

Ζέρβας: «Θετικός ο πρωθυπουργός για το project του Άρη»

Μοιραστείτε τη δημοσίευση:

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε για την 85η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αλλά και για το νέο γήπεδο του Άρη, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα τεκμηριωμένο αίτημα που έγινε στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. Ήμασταν γνώστες αυτού του πρότζεκτ. Είναι αντίστοιχο με το project του Βοτανικού, δηλαδή με ανταλλαγή εκτάσεων. Πρόκειται για ένα οικόπεδο του ΟΑΕΔ, στην περιοχή του αεροδρομίου. Εξαιρετικό μοντέλο να δημιουργείς ένα χώρο πρασίνου στο κέντρο και να βγαίνεις εκτός κέντρου. Οι αθλητικές εκτάσεις κάνουν τις μεγάλες ομάδες. Ήταν πολύ θετική η άποψη του πρωθυπουργού. Υποθέτω ότι θα γίνουν και κάποιες εξαγγελίες. Μετά τον ΠΑΟΚ και την Νέα Τούμπα να έχει και ο Άρης το νέο γήπεδό του. Και για τον Ηρακλή γίνονται κάποιες διαδικασίες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο κ.Ζέρβας, ανέφερε: «Χαιρόμαστε που η πόλη γιορτάζει. Φέτος έχουμε να δείξουμε αρκετά καινούργια πράγματα, όπως την ανάπλαση της Αριστοτέλους, τους στάβλους Παπάφη κλπ».